Leuke teff en Slankbrood weetjes.
-
- De oorsprong van teff ligt in Ethiopië en is meer dan 5000 jaar oud: een echt oer-graan.
Teff heeft een uiterst kleine korrel, ongeveer 150 Teff korrels zijn even groot als een tarwekorrel.
- De oorsprong van teff ligt in Ethiopië en is meer dan 5000 jaar oud: een echt oer-graan.
-
- Teff graan is een goede bron van mineralen, vitamines en resistent zetmeel.
-
- Slankbrood kunt u rustig snijden en vervolgens invriezen.
Het ontdooit snel en dan kunt u net zoveel sneetjes uit de vriezer halen als dat u nodig heeft.
- Slankbrood kunt u rustig snijden en vervolgens invriezen.
-
- De werking van slankbrood is gebaseerd op koolhydraten en het is dus bewust geen koolhydraatarm brood.
-
- U de langzame koolhydraten kunt proeven? Je voelt ze kort even tegen je gehemelte bij het kauwen, ze geven een korrelig gevoel.
-
- Weight watchers het slankbrood op een 1 punt zet tegen 3 punten voor volkorenbrood? Hoe minder punten hoe beter!
-
- Wist u dat groene bananen net zoals slankbrood veel goed zetmeel bevat? Tip: eet eens twee sneden brood met dunne schijfjes groene banaan!
-
- Wist u dat onze Olympische sporters ook teff graan eten? Het is een langdurige bron van energie en goede voedingsstoffen!
-
- Wist u dat er jam van St Darfour op de markt is, waar geen suikers aan zijn toegevoegd? Houdt u ook zo van een boterham met jam? Eet eens twee sneetjes slankbrood met deze speciale jam, heerlijk.
-
- Wist u dat veel mensen een of twee sneden slankbrood eten voor het slapen gaan? Dat vanwege de werking op de bloedsuikerspiegel.