Afvallen met Slankbrood

We hebben een van onze vaste klanten gevraagd om te schrijven over haar ervaring met Slankbrood. Ze koopt al ruim 4 maanden elke week Slankbrood en hieronder vertelt ze over afvallen met Slankbrood.

“Het is niet alleen heerlijk brood, het helpt echt”

Een aantal maanden geleden kwam mijn dochter toevallig informatie tegen over dit brood. Zij is al langer bewust bezig met eten en had gelezen over resistent zetmeel. Het zou helpen om je beter te voelen, gezonder te worden en het zou helpen met afvallen. Na dieper onderzoek kwam ze uit bij Teff graan en Slankbrood.

Zij wilde het graag proberen, omdat ze al haar hele leven darmproblemen heeft en dit brood met teff graan mogelijk kon helpen. Na een paar dagen zei ze tegen mij: “mam, waarom probeer jij het niet ook?”. Toen ben ik ook begonnen met het eten van Slankbrood. Het is echt heerlijk brood! In het begin merkte ik nog niet veel verschil. Behalve dat het anders aanvoelde dan ander brood. Het is heel moeilijk uit te leggen, je moet het verschil ervaren. Na een week of 2 begon ik echt verschil te merken. Ik voelde me beter en ik heb tussen maaltijden door geen trek in snacks meer. Het helpt echt.

“30 Jaar diëten heeft minder voor me gedaan dan Slankbrood”

Sinds mijn 16e kamp ik al met overgewicht. Ik heb in al die jaren bijna elk dieet gevolgd dat ik tegenkwam. Meer dan 30 jaar diëten en ik viel nauwelijks af, hoe lang ik een dieet ook vol hield. Sinds ik dit brood bij het ontbijt en bij de lunch eet ben ik al 17 kilo afgevallen in negen maanden tijd. Ik weeg minder dan ik in 26 jaar heb gedaan! En het allermooiste is dat ik niet het idee heb dat ik aan het diëten ben. Ik heb gewoon minder behoefte aan snacks en voor het eerst voel ik ook dat ik trek heb en dat ik na het eten van een boterham verzadigd ben. Ik hoef niet meer te snoepen en geen sugar-crash meer!

Blijf je doorgaan met dit brood?

Jazeker! Ik wil niet meer zonder. Af en toe at ik nog wel ander brood, maar ook dat wordt gewoon minder. Ander brood bevalt me niet goed meer, dus ik hou het voortaan vooral bij Slankbrood! Het is echt geweldig. Ik ben niet actief bezig met afvallen, dat was niet mijn doel. Ik wilde vooral gezonder leven en me beter voelen. Dat is echt geslaagd en dat ik erbij afval had ik nooit durven dromen. Zelfs met af en toe een dropje of een stuk gebak op een verjaardag blijft het goed gaan! Het is echt bizar.

Wanneer had je door dat je afviel?

Dat was eigenlijk na anderhalve maand. Mijn dochter zat in de keuken en zei ineens “mam, is jouw kont nu kleiner geworden?!”. Ik wist het echt niet. Ik zag het ook niet. Maar een week daarna merkte ik dat mijn jas ineens los zat, dat mijn bh’s strakker konden en dat er een gaatje in mijn riem bij kon. Inmiddels zijn daar nog 2 gaatjes bij gekomen. Mijn broeken zitten ook duidelijk niet goed meer. Zelf vond ik het erg moeilijk om dan te zeggen, ‘wat ben ik afgevallen!’, omdat ik bang was dat ik het me verbeeldde. Maar mijn dochter zag het en ook andere familie en kennissen zagen het verschil. Niet alleen in gewicht, ook in mijn energie. Ik heb meer energie. Heel fijn!

Zou jij Slankbrood aan anderen aanbevelen?

Zeker! Het past in een bewust gezonde levensstijl, of je nu wilt afvallen of gewoon bewuster wilt eten. En het is nog lekker ook!